Bel ons: 071-7601109

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Leegstandswetverhuur Leiden

Leegstandswetverhuur

Leegstandswetverhuur Leiden? Woning Verhuren Leiden staat voor u klaar! Door onze ruime ervaring op de woningmarkt in Leiden weten wij precies hoe úw woning het snelst wordt verhuurd. Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan doet u dit via de Leegstandswet. Hierdoor mag u beperkte huurbescherming garanderen en kunt u uw woning tijdens de verhuurperiode gewoon te koop laten staan. Hierdoor is uw woning minder gevoelig voor vandalisme en kunt u eventuele dubbele lasten dekken. De gemeente Leiden stelt een voorwaarde aan het verhuren via de Leegstandswet. Dat is dat de woonruimte te koop moet staan en dat de eigenaar er minimaal 1 jaar in moet hebben gewoond. Het kost €31.75 om een Leegstandswetvergunning aan te vragen bij de gemeente Leiden.

Leegstandswetverhuur Leiden: Onze werkwijze

Woning Verhuren Leiden helpt u met het aanvragen van uw vergunning en het vinden van een geschikte huurder. Dit doen wij door optimale online aanwezigheid van uw woning. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Woning Verhuren Leiden. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw verhuurmakelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in Leegstandswetverhuur Leiden via Woning Verhuren Leiden? Neem contact op via info@woningverhurenleiden.nl of bel 071-7601109!