Bel ons: 071-7601109

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Koopwoning verhuren Leiden

Koopwoning verhuren

Koopwoning verhuren Leiden doet u via Woning Verhuren Leiden! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van koopwoningen en kunnen u van professioneel advies voorzien. Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan kunt u dit doen via de Leegstandswet. Hierdoor hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen en kunt u tijdens de verhuurperiode uw woning te koop laten staan. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Houdt er rekening mee dat u wel toestemming nodig hebt van uw bank.

Koopwoning verhuren Leiden: Eisen gemeente Leiden

De gemeente Leiden stelt een aantal eisen aan het verhuren via de Leegstandswet. De belangrijkste voorwaarde die de gemeente Leiden stelt aan verhuur via de Leegstandswet is dat de woonruimte te koop moet staan en dat de eigenaar er ten minste een jaar moet hebben gewoond. De prijs van een Leegstandswetvergunning bij de gemeente Leiden is €31.75. Woning Verhuren Leiden helpt u met het aanvragen van uw Leegstandswetvergunning en vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw koopwoning. Ook als u uw woning heeft verkocht terwijl deze nog wordt verhuurd staan wij voor u klaar met bemiddeling tussen u en de huurder.

Wilt u uw koopwoning verhuren Leiden via Woning Verhuren Leiden? Neem contact op via 071-7601109 of mail naar info@woningverhurenleiden.nl!