Bel ons: 071-7601109

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huis verhuren aan expats Leiden

Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats Leiden? Stop met zoeken en kies voor Woning Verhuren Leiden! Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn Indiase IT-ers die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden. Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Huis verhuren aan expats Leiden: Wat doet Woning Verhuren Leiden?

Woning Verhuren Leiden heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Ook plaatsen wij de advertentie van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen een initiële inspectie van de woning en stellen een degelijk contract op.

Huis verhuren aan expats Leiden via Woning Verhuren Leiden? Wacht niet langer en neem contact op via het formulier of via info@woningverhurenleiden.nl!